Skriverier

Jeg har altid haft en drøm om at skrive en bog. Som barn var jeg glad for at skrive prosa stile, da jeg altid har haft et hav af historier, som poppede frem i hovedet i tide og utide. Sidenhen er det blevet til en novelle i ny og næ. Men nu har jeg muligheden for at skrive næsten fuld tid, så er der selvfølgelig pres på. For første gang er jeg virkelig min egen herre og kan sætte mine egne mål og deadlines. Og selvfølgelig er tvivlen der også. Kan jeg nu det her? Men hvis jeg ikke prøver, så vil jeg helt sikkert fortryde det, så here we go.

Midt i december 2015 udkom min første børnebog: Mejetærskeren og Traktoren. Det er en good old fashion printet bog. Bogen er illustreret af Michelle Bjørn Olsen. Bogens målgruppe er 2-5 årige (og mest drenge). Den handler om en mejetærsker, som sidder fast og får hjælp af en Traktor, en Gravko og en Brandbil. Inspirationen har jeg fået fra min 4 årige søn. Et “must-have” for rigtig mange drenge.

Derudover skriver jeg på en krimi, som er så uhyggelig, at jeg næsten ikke tør skrive den. Men for at øve mig, så er jeg også gået igang med en mini-julekrimi, så jeg kan øve mig på, at skrive sådan rigtig uhyggeligt. Hvis du har lyst, kan du følge denne mini-julekrimi. Hver dag frem til 24. december, vil du kunne læse et nyt afsnit på min blog. Og ikke nok med det – du har mulighed for at få indflydelse på handlingen fra dag til dag. Gå ikke glip af det første afsnit den 1. december. Blogknappen er her til højre foroven 😉

Jeg håber, du vil nyde mine skriverier lige så meget som jeg selv gør!